zondag 12 oktober 2008

Kraftmanduatlon Lanaken 12/10/08


Zondagmorgen helemaal alleen naar Lanaken vertrokken , normaal gingen we met en volle bus maar om verschillende redenen bleef er maar ene zot over.
het was mistig bij het vertrek maar om 12 uur kwam het zonnetje erdoor en het werd lekker warm. Eerst de loopronde verkent met de MTB en paar keer door een diepe beek ,een lang stuk vals plat maar voor de rest goed te doen afstand was wel 3,5 km dus x 4 = 14km lopen vandaag . Dan toch maar en beetje rustig vertrekken , het fietsparcour hebben we niet verkent,18km is wel wat veel voor los te rijden .
De wedstrijd vertrok vrij rustig er waren slechts 32 d. in de lange afstand de eerste loop in 30.15m. was ok .Dan de MTB op veel lange dreven met wat vals plat allemaal goed te doen op de macht ook wel enkele pittige kuitenbijters die op laatst zwaar pijn begonnen te doen en ik moest op mijn sterkste proef weer veel volk laten gaan gewoon niet goed genoeg, thuis zijn ze alt aan zingen je wordt ouder papa . MTB tijd 1u31.15 .2d. loop toch nog ene ingehaald tijd 2d. loop 33.45min. totaaltijd 2u35.36 ook proficiat aan de 2 fatters de 2 Krissen haalde en mooie 2 en 3d. plaats bij de -40 cat.

Uitslag:

1. Paul Embrechts ------- 2. 15. 58
2. William Busch -------- 2. 17. 25
3. Kris Driessens -------- 2. 21. 21
...
11. Billet Dré ------------ 2. 35. 35
...
Voor de volledige uitslag:
Uitslagen
hier nog een leuke link voor een filmpje

2 opmerkingen:

  1. Puik werk Dré. Diegene die straten zijn mijn part allemaal 'binken en bikkels'. Jammer voor zo'n degelijke organisatie dat er weinig 'echte' waren. Nu eerst Brecht kermis vieren, achtkamp afhaspelen en dan zien we elkaar weer op de GLH winterduatlon in sterbos, zeker! http://duatlon.golikehell.be/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. heb gij ooit al van een rustperiode gehoord of worde gij alleen maar beter van wedstrijden, heb de indruk van wel , revanche op de molenbergen elé en poging tot

    BeantwoordenVerwijderen