dinsdag 11 november 2008

duatlon Grobbendonk 11/11/2008


Uitslag 40+

1.Busch William..........1' 16' 08'
2.De Waele Wim.........1' 16' 35'
3.Van Der Smissen.....1' 17' 19'
.......
24. Billet Dré................1' 30' 16
46. Bevers Marc..........1' 38' 08'
59. Pol Brocatus...........1' 51' 08'
........
65. Fremou Ivo............2' 14' 54'

Verslag:

Samen met onze voorzitter nog eens naar een duatlon geweest twas ondertussen al meer dan één jaar geleden .Had de hele nacht nog geregend dus we waren op het ergste voorbereid grote botten (bedankt voor de tip max) regenpak enz. we waren er klaar voor.
De start was snel die duatleten denken precies dat de meet achter den hoek licht de 1st. loop in 13' 37 op 3,7 km is ok voor mij , de max was iets rustiger vertrokken ongeveer 15' m. Dan MTB op door de regen was het parcour in een modderpoel herschapen maar als de benen goed zijn dan is dat kicken maar als het te goed gaat slaat het nootlot toe na 3 km. al een lekke band , eerst gedacht aan stoppen daar midden in da bos .
Toch maar rustig doorgelopen met fiets aan de hand . het parcour af helemaal naar de auto wiel vervangen en terug volle bak maar da sloeg tegen springt daar ineens ne referé voor men wiel stoppen ??? ge heb een wiel vervangen da mag nie ge moogt geen hulp van buitenaf aannemen dus ik zij dat ik het helemaal zelf had gerepareerd mocht ik doorrijden maar hij zou nummer opschrijven ikke nog wa gevloekt en geroepen dat ik het belachelijk vond voor de rest volledig op adrenaline gereden . Tijdens de laatste ronde haalde ik de max ook nog in hij stond aan da kant met zijn ketting rond zijn manevel gedraaid. De 2d. loop ging zeer vlot liet slechts 12 sec. trager dan de 1st. had ook de 5 de looptijd waarom kan ik dat de 1st.loop toch niet. Pol brocatus heeft de gekwetste Jan Q. vervangen en kon zijn wedstrijd mooi kon uitdoen proficiat Polle blij dat ge weer bij waard .Hopelijk zien we u weer wat meer verschijnen want biljarten is geen goei traning voor de duatlon Polle . Max nog een beetje bijtrainen en gij staat er met Wuustwezel ook wel weer. Proficiat aan alle modderduivels!!!!!

2 opmerkingen:

  1. Absoluut een zware wedstrijd en zeker als je zoals ik de topconditie (nog niet) te pakken hebt! misschien moet ik bij Dré toch eens een snelcursus 'fietsmechaniek' volgen. 1,5 km voor het einde van de fietsproef schakel ik vooraan verkeerd en alles slaat vast, ketting dubbel enz... Plots komt Dré voorbij, hij had ondertussen al een ander wiel gaan steken! Ik dacht dat hij aan zijn tweede fietsronde bezig was. Wees er maar zeker van: in Wuustwezel zal hij er staan want als hij nog een paar procentjes beter wordt..... Den deze met de fiets aan de hand al lopend door de modder. Ik kan je verzekeren, dat is zwaar! En dan na de wissel nog de loopproef. Een vijftal minuutjes sneller zou ik wel zijn geweest. Bij Dré zijn tijd mag je misschien wel 10 minuten aftrekken! Ik heb dus nog heel veel werk aan de winkel. En vandaag ben ik superstijf maar tegen Wuustwezel wil ik meer dan een paar procentjes beter zijn!
    Ook proficiat voor de Polle die zonder voorbereiding heel erg moet hebben afgezien!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goe bezig manne! Ik zie jullie dan wel in WW.

    BeantwoordenVerwijderen