zondag 23 november 2008

hetric Herentals 23/11/2008

uitslag hetric Herentals:
1st MTB 25km:
1. Evers Erik
2. Verboven Bert
3. Verbraeken Gust
........
20. Billet Dré
60.Vermeulen Guy
2 de duatlon 1,5 ... 15... 1.5
1.Vervoort Tom
2. Peers Wim
3. Smolders Dave
.....
6. Billet Dré
42.Vermeulen Guy
....
72. Rovens Elke
3.de veldloop 6km
1. Keepers Gunther
2. Van De Wiele Wim
3.Mens Eric
.....
20.BIllet Dré
37. Vermeulen Guy
....
78. Van Look Marc
combi classement
1. Smolders Dave...........10
2.Peers Wim...................11
3.Aerts Walter................17
......
5. Billet Dré
de voezze staat er nie tussen ze zouden hem erbij zetten
maar ik schat rond de 20st . pl.
verslag van twee echte bikkels die in helse weeromstandigheden 3 wedstrijden op één dag
deden, als schans dat zot zijn niet zeer doet.
samen met de Voezze in de feestbus smorgens vertrokken naar herentals ,het had een beetje
gesneeuwd en het was berekoud -1 c. Het parcour moesten we een beetje zoeken maar éénmaal op de goede weg was het een droomparcour technische single tracs een paar modderstroken en enkele pittige beklimmingen proficiat hetric er is werk van gemaakt. De start van de MTB was verschrooiend 600m. licht bergop met 140 vertrekkers is moordend topsnelheid opdat stuk bijna 40 km/u , de tweede ronde slechts 22km/u Ik was goed vertokken 5 pl. en veldritstart verleer ik niet maar dan boven op de helling verzuurt tot achter men oren ze gingen langs links en rechts voorbij da begon al nie goe De volgende rondes ronde toch en beetje bekomen en vooral veel aanklampen de verkoudheid van vorige week was dus toch nog niet helelmaal weg. uiteidelijk toch nog 20st aangekomen en 10de. van de challengers . De voezze was iets rustiger das ne diesel en die komt iets trager op gang hij eindigde op een pl. ??
alé die 1st. wedsrijd zat erop vlug en beetje eten en drinken want 45 m. zijn snel om
andere pedalen steken ,volledig omkleden alles was kletsnat de voezze zen voeten opwarmen
want die waren bevroren en hup naar de start van de duatlon ook met en kleine 100 man de start was zoals gewoonlijk snel t'was ook maar 1,5 km ik voelde die vorige wedstrijd toch wel goed in de benen 27 pl 1st. loop da kan beter bij het MTB ging het al wat beter en was opgerukt naar de 9 pl. de 2 d. loop alles eruit geperst en op een 6pl. aangekomen de voezze was goed op dreef aant komen en had een goed gevoel na de wedstrijd de kouwe voeten waren ook voorbij . hop naar het volgende een veldloopje van 6km. ook weer en massa vertrekkers een weer die600 m. vals plat als start na 3 wedstrijden en 12 keer deze helling wordt dat hellingske van 2 keren niks pecries ne muur , maar ik was niet alleen ze kregen het allemaal lastig. toch nog een mooie 17 pl. gehaald voor de voezze was het weeral tekort hij begon nu echt op dreef te komen zijn plaats week ik nog niet zet het er noch wel bij de volgende dagen . Al bij al een echte aanrader voor het volgend jaar proficiat hetric en aan alle deelnemers want dat zijn allemaal echte bikkels!!!!
volledige uitslagen:uitslag van de HETRIC CHALLENGE 2008

3 opmerkingen:

  1. Chic gdaan mannen, echte omslagpunters never die!! Proficiat! Als ik hoor dat jullie meer dan 3 uur wedstrijd hebben gehad, dan vind ik het niet echt jammer dat ik niet heb meegedaan. Daar is toch iets of wat topform voor nodig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. staan kik tog nie in dien uitslag godverdomm?????

    de pippos zen mij vergeten
    grt voeze

    BeantwoordenVerwijderen