dinsdag 9 juni 2009

duatlon rijkevorselbedankt voor de foto's Liesbeth
verslag van verslaggever ter plaatse
samen met de voorzitter naar rijkevorsel gefiets, twas wind tegen en de benen voelden al niet goed aan . de superdagen worden zeldzaam op onze oude dag . We waren met een grote delegatie 8 omslagpunters dat is altijd leuk om niet alleen te zijn . de pol is reeds 47 maar blijft de jonge veteranen nog altijd het leven zuur maken hij eindigde op een mooie 3 de plaats. Voor mij word het steeds moeilijker voor een podiumplaats te versieren maar een 6 de pl. is oké. De rik (9de.)loop zeer goed maar da fietsen kan nog beter . Onze voorzitter was voor de wedstrijd content met een top 10 pl. en zoals gewoonlijk kan hij dat perfekt inschatten . onze jan hoet (17de) deed een goede loop maar fietsen met losse pedalen bleek geen goede keus te zijn .
Bij de duo's was stanny met zijn zoon stef tussen de toppers te vinden ( 8st.) ne supper goeie loper en ne beer van een fietser dat geeft gensters . De ronny zat bij mij in het groepje en reed zo sterk dat ik niet één keer kon overpakken zat kompleet a blok sorry daarvoor ronny volgende keer beter . Achteraf werd er nog veel uit de doeken gedaan want we waren pas rond 24 u thuis.
uitslag:
veteranen
1 Wim Lievens..............53: 34
2 Nico Smessaert.........54: 53
3Paul Van Riel..............55: 03
......
6Billet Dré.....................57: 34
9Rik Boutsen.................59: 26
10Mark Bevers.............59: 36
17Jan Hoet..................1: 07: 18
duo's
7 Stanny en Stef Antonissen.........54: 17
14Ronny van Hoeck, Ronny Perdaen..57:10

4 opmerkingen:

 1. proficiaat aan iedereen
  zunt dak nie kon meedoen mag 2 weken nie lopen wegens ne ouwe motocyclet gestart die terug stampte en efkens out zen
  groeten voeze

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Stanny en Stef11 juni 2009 om 23:12

  Het was nog eens plezant een wedstrijd voor onze club te kunnen doen, vooral als duo met je zoon.Gelukkig viel de uitslag wat mee tussen al die kleppers van onze club.Onze mannen staan allen proper in de uitslag Bravo.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. marco di bevero14 juni 2009 om 22:51

  inderdaad leuk om nog eens met een mooie delegatie aan de start te staan. Hou jullie klaar voor onze thuiswedstrijd bij de achter d'hoven feesten op zaterdag 20 juni, start om 18.30h. hopelijk zijn we ook daar talrijk aanwezig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hey dre je moet je daar ni slecht voor voelen zenne alles voor de club en had toevallig een goei daggeske

  BeantwoordenVerwijderen