dinsdag 17 november 2009

nog een omslagpunter gesignaleerd....‏Halve marathon Kasterlee

verslag van onze poweratleet luc Vrins
Inderdaad, in de parel der Noorderkempen was het vorig weekend weer de jaarlijks wederkerende halve en hele marathon van Kasterlee. Na de zware duathlon van Reusel was dit voor mij het moment om mijn loopconditie nog eens te testen. Daags voordien mijn tijden van de vorige edities op de halve marathon nog eens bekeken. Als alles meezit zou het toch minstens even goed moeten worden maar daar dachten de weergoden helemaal anders over. Het had die nacht en die morgend nog flink wat bijgeregend. Het zou dus baggeren worden.
Al van bij de start redelijk snel vertrokken om uit de grote drukte te zijn ( 1250 man ). Moet ik dit tempo aanhouden om aan de 1h 37 min te komen van vorig jaar? Dat kan nie dacht ik, maar toch nog maar wat aangeklampt. Goed halverwege ging het me al iets beter af en zat ik vlot op schema maar dan moesten we nog door de zeer vettige boswegen op naar de Hoge Mouw. ( ne flinke kuitenbijter ) . Het laatste gedeelte was nog licht golvend en alles vlotjes afgebonjourd. Met een tijd van bijna 1h 34 min moest ik in deze omstandigheden flink content zijn.

uitslag zie http://www.marathonkasterlee.be/

gr.
poweratleet Luc

3 opmerkingen:

 1. 't is druk op de site, dringen om een verslag te brengen, mooi zo! Prachtig gedaan Luc, en in deze omstandigheden. Bij een halve marathon op een vlakke weg kan je stilaan richting 1h30' gaan! Ik zal maar blijven trainen, want je zit in mijn nek te blazen. Dat ziet er goed uit voor Kasterlee! Vergeet niet tijdig af te bouwen en zeker de laatste week beter te weinig dan te veel trainen. Een prima basis is gelegd! Houwen zo, Luc!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. knap gedaan poweratleet in spe ??
  goe bezig zou ons moe zeggen
  grt voeze

  BeantwoordenVerwijderen
 3. proficiat luc een snelle tijd op een zwaar parcour dat wil wat zeggen over de conditie , komt ge zondag niet naar lichtaart eerst een duatlonneke en daarna nog ne bosloop van 9 km dat mag geen probleem meer zijn voor jou .
  groeten watje dré

  BeantwoordenVerwijderen