dinsdag 8 december 2009

winterduatlon wuustwezel 2009

uitslag
1Sleutel Frederik.....................1.16.05
2Van Looveren Bart.................1.16.51
3Picard Alexander....................1.16.53
......
8Van Riel Paul............................1.19.00
18Billet Dré..................................1.21.43
31Van Den Kingschots Raf.........1.25.22
37Bevers Marc.............................1.27.05
43Vermeulen Guy......................1.29.28
45Perdaen Ronny.......................1.29.58
73Brokatus Paul...........................1.41.54
.......
84 Nizet Diederik..........................2.0033
duo's
17 Antonissen Stanny en Stef...1.24.46
verslag:
Het was zondag weer echt duatlonweer op de jaarlijkse duatlon van GLH, voor het 4 de jaar op rij wind, regen en slijk . Ondanks de vele regen lag het parcour er redelijk berijdbaar bij. Het aantal deelnemers viel dit jaar heel goed mee 90 solo en 27 duo's samen aan de start , het zou weer snel gaan de 1st. km . Ikzelf was niet te snel gestart want op zo een zware wedstrijd bekoop je dat toch , de Steff en Paul V. R . liepen al snel ver voor mij . De Raf, Max , Ronny en de Voeze bleven bij elkaar in de buurt en zouden tijdens het fietsen het mekaren niet gemakkelijk maken , onze Polle maakt zich daar allemaal niet druk om en loop en fietst zijn eigen tempo. Tijdens het fietsen was het den truk een goed groepje te vinden , want de wind was weer niet gemakkelijk in de Molenbaan . Ik kon er een paar oprapen maar werd ook nog te dikwijls erafgereden . de Raf heeft goede fietsbenen want de andere omslagpunters konden hen niet volgen . Onze Paul was goed bezig tot die boom daar ineens voor zich opdook , den boom was oké , maar bij de paul was de schors er wel wat . De Stanny zit in zijn winterstop en dat zie je wel een beetje aan zijn snelheid ,tis nie gelijk als in de zomer maar toch leuk dat hij meedoet samen met zijn zoon Stef. Bij de 2 de loop ( slechts 1800 meter) kon er niet veel meer veranderen iedereen bleef een beetje op zijn plaats . Na de wedstrijd werd er nog veel na gekaard met de nodige trappisten en leffe's over de eventuele overname van de winterduatlon door het WOP . Het was al pikdonker toen ik samen met de voorzitter naar huis fietste , mijmerend dat het misschien wel de laatste keer zou zijn dat we deze duatlon tot een goed einde hadden gebracht . het is toch een hoofdstuk dat we afsluiten na 12 jaar duatlon ( ikzelf 11 deelnames ). Bedankt aan de inrichters voor de vele jaren echte topsport en veel succes verder met de sterke peer triatlon
groeten de omslagpunters.

5 opmerkingen:

 1. Ben blij dat het redelijk ging en dat de riem er nu effe af kan! Deze wedstrijd leerde me dat de Raf in goeie conditie steekt, dat den Dré toch weer mooi op het podium stond te blinken als derde veteraan, dat Polleke zonder training de wedstrijd eervol beeindigde en van discipline getuigde door maar één (1) Trappist te drinken, dat de Ronnie vooral op de lange afstand getraind is en mij al een klein revancheke gunde en dat ikzelf niet super was dit najaar (met dank aan mijn hamstringblessure in oktober), en dat de Guy, ondanks de gezondheidsperikelen van zijn vrouwtje, van veel doorzetting getuigde om aan de start te staan en de wedstrijd behoorlijk te eindigen! Verder was het leuk om vaststellen dat we toch met een mooie delegatie WOP-ers aan de start stonden.
  Een zalig gevoel bekruipt mij nu om enkele weken niet te moeten trainen voor een bepaald doel. Ik ga wel wat bezig blijven: joggen, crosstrainen, een VTT rustig genietend en keuvelend afleggen, op huisbezoek met de fiets: kortom, niets moet, alles kan zonder wedstrijden in het vooruitzicht. Van 27 tot 30 december trek ik met Jakke Luyckx en onze dames naar de kust in Oostduinkerke en daar begin ik er samen met mijne maat terug wat gerichter aan met elke ochtend een rustige strandloop. Terug aan de basis werken is dan de boodschap en nadien weer opbouwen. Naar wat? Dat moet ik nog effe bekijken: misschien een marathon, wat duatlons, veldloopjes,.... Deze planning moet ik nog eens overdenken! Voor de Luc en Ronnie: veel succes in de hel van Kasterlee!
  Alvast een mooi jaareinde toegewenst aan iedereen die dit leest en aan Guy en Fran: veel sterkte, moed en hoop die doet leven!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. merci zal nodig zen !!!!
  grt strijkijzer voeze

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Goe gedaan van al de teamgasten.Het was weer eens leuk samen een wedstrijd te doen in de kleuren van ons (top)team.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik was ook blij dat ik er na enkele jaren afwezigheid (als deelnemer althans) weer eens bij was. Van mijn ontschorste knie heb ik nog weinig last, ik kan lopen en fietsen, dus...alles OK. Proficiat nog eens aan alle deelnemende WOP-ers voor de geleverde prestaties.
  Groeten

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik was vergeten te vermelden dat Paul VR ook mooi stond te wezen op de hoogste trede van het veteranenpodium. Maar we zijn dat al zo gewend dat het niet eens meer opvalt! Ere wie ere toekomt: proficiat Paul!!!!

  BeantwoordenVerwijderen