woensdag 22 september 2010

uilse kermisloop 21sept.


uitslag: 10 km
1van roey jan.................34. 26
2hertogs guido ..............34. 59
3van looveren thijl.........35. 28
.......
11 van looveren wim......37. 57
32 luc vrins......................42. 00
36voezze vermeulen.......42. 52
43 billet dré......................45 .40
......
86 van de kar jan..............55. 11
verslag:
Ik had via de mail vernomen dat een aantal woppers naar de Kermisloop van den uil gingen . ikzelf had al 2 maanden geen wedstrijd meer gelopen en had goesting gekregen om mee te doen , ondanks mijn ademproblemen en een conditie van een oude krant besloot ik toch te starten . Had met de voezze en de luc afgesproken samen te rijden . Ons nieuw oud lid Wim van Looveren was ook van de partij met 4 woppers hadden we een mooie delegatie. Samen met een 200 tal andere atleten 5 en 10 km samen rustig van achteren gestart , de Luc en de Voezze hadden al dierekt 200 meter voorsprong , de wim heb ik gewoon niet gezien in de start . het waren 4 ronden van 2,5 km totaal 10 km , mijne garmin gaf in totaal 9.92 km aan .
De eerste 2 ronden ging vrij moeizaam ondanks 4. 35 / km had ik meer last van mijn adem dan de benen , ronde 3 en 4 ging beter en kon redelijk gemakkelijk uitlopen mijn tijd bijna 46 min. is ondanks de omstandigheden nog vrij goed . de Wim presteert altijd goed ge ziet goed dat hij een natuurtalent die weinig training nodig heeft voor mooie prestaties . De Luc en de Voezze konden goed in elkaar buurt blijven , maar de luc die voor een paar groote wedstrijden aan het trainen is kon het laken naar zich toe trekken en 42 min. is een mooie tijd ,maar of het snel genoeg is voor de halve marathon in 1u 30 te lopen op 3 okt. in essen zal nog de vraag zijn ik zal hem 10 km proberen te hazen , de rest moet hem zelf doen veel succes Luc . Vrijdag trouwt de Voezze en wensen hem heel veel Succes en nog mooie dagen met zijn fran .
na een paar Westmalles ( twas maandag) op tijd naar huis .

3 opmerkingen:

 1. ja, ja mannen jullie hebben dat wel goed gelezen, de volgorde van aankomen klopt. We zijn dat wel niet gewoon van mij maar het doet me toch deugt. ´s anderendaags wel met flink wat keelpijn opgestaan. Hopelijk gaat dat niet te lang duren.

  gr
  Luc

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jawadde, de hierarchie is grondig door elkaar geschud! Ikzelf ben nog maar net terug begonnen en durf zelfs nog geen wedstrijd plannen!
  Goed gedaan mannen!

  BeantwoordenVerwijderen