donderdag 30 december 2010

DE HEL VAN KASTERLEE, NACHTMERRIE VOOR LUK, OPSTEKER VOOR TIM!

In deze editie van 'de hel' stonden twee omslagpunters aan de start, Luk bereidde zich al maanden minutieus voor. Tim daarentegen besliste na een babbeltje met Luk om zich nog effe in te schrijven! Luk zag het niet zitten om een verslagje te schrijven, hij moest nl. opgeven na kettingbreuk. Hij was niet de enige opgever, ik telde in de uitslag ongeveer 70 atleten met de vermelding, DNF, d.w.z. 'did not finish'. Maar dat was voor Luk een erg schrale troost. Dit stond niet in het scenario en het is ook erg jammer dat je na een maandenlange voorbereiding door mechanisch defect moet opgeven. Toch eens een snelcursus 'kettingherstellen' volgen Luk? We willen jullie de eerste looptijd van Luk niet onthouden: 1h10'. Dan toch maar een interviewke gedaan met Tim, hij was erg tevreden met zijn 65e plaats. Hij was bij de eerste loop vlot van start gegaan en kon een mooi tempo lopen zonder forceren (1h05'). Het fietsen was een ander paar mouwen, het parcours werd gaandeweg spekglad met voor Tim toch een 15 tal valpartijen tot gevolg. Aanvankelijk kon hij 22km/h gemiddeld aanhouden, later werd dat onmogelijk (5h25'). De tweede loop werd toch wel een zware dobber (3h21'), vooral door de buikkrampen die kwamen opzetten. Regelmatig moest Tim overschakelen op wandelen maar opgave was geen optie! Tim is een taaie en harde kerel en was zeer tevreden dat hij volhield. Hij weet nu al dat hij volgend jaar terug meedoet! Dikke proficiat, Tim!
Aan Luk heb ik nog niet durven vragen of hij nog meedoet, volgend jaar. Die witte Kerst kan hem gestolen worden! Maar Luk kennende zal hij het hier niet bij laten, enneh...., tijd heelt vele wonden Luk!

Onthouden we ook de prachtige 26e plek van FATter Peter Vermeiren! Proficiat!

1. Chris Maes: 7h30'33"
.......
14. Walter Aerts: 8h48'26"
.......
26. Peter Vermeiren: 9h10'31"
.......
65. TIM VISSERS: 10h08'57"
.......
157. Bart Mathijs: 13h59'34"

1 opmerking:

  1. Prachtige prestatie van Tim. Met volgend jaar een meer specifieke voorbereiding zit een top-25 plaats er dik in.
    Spijtig uiteraard voor Luc, maar die heeft nu nog enkele pijlen op zijn boog voor de volgende maanden (midwintermarathon Apeldoorn misschien??).
    Natuurlijk ook een prachtprestatie van onze FAT-vriend Peter.

    BeantwoordenVerwijderen