dinsdag 7 december 2010

HECTISCHE WEERSOMSTANDIGHEDEN SCHRIKKEN JOGGERS EN DUATLETEN NIET AF.

Met meer dan grote tevredenheid blikken wij terug op onze tweede pannenkoekenjogging en onze eerste winterduatlon. Nog nooit keken en luisterden wij de laatste weken zo vaak naar het weerbericht en steeds werden de voorspellingen onheilspellender! Sneeuw, regen, natte sneeuw, ijzel,....alle mogelijke combinaties leken mogelijk en toen ik 's morgens opstond, dacht ik: "wie gaat hier op af komen?" Het meeste werk was gebeurd en het aantal voorinschrijvingen was buiten verwachting hoog, zo ver stonden we,....nu die weergoden nog! Het parcours dat er zaterdag nog feeëriek mooi bijlag was herschapen in een water- en modderpoel. Toch mochten wij in deze omstandigheden een zeventigtal joggers verwelkomen, erg moedig en deugddoend dat we nog op dergelijke respons mochten rekenen. Het gaf ons hoop voor de duatlon die om 13.30h van start zou gaan. Dat er een aantal ingeschrevenen zouden wegblijven, lag voor de hand. Vanaf 11.30h begonnen de deelnemers toe te komen en de teller stopte op 68 solo's en 28 duo's, in totaal 96 starters (124 deelnemers). Dit hadden wij 's morgens nooit durven dromen toen wij opstond en onze kopjes buitenstaken.
Aan allen die erbij waren een welgemeend 'dankuwel'! Dankzij jullie kunnen wij terugblikken op een geslaagde editie van onze organisatie! Het is niet evident om in dit weer en op dergelijk zwaar parcours van start te gaan! Hopelijk waren jullie tevreden over onze organisatie en de leuke sfeer die er hing! Bedenkingen of opmerkingen lezen we graag onder 'reacties'. Volgend jaar hopen wij jullie allen terug te zien op de eerste zondag van december 2011. Ook dank aan alle bereidwillige medewerkers en sponsors die ertoe bijdroegen om deze editie te doen slagen!
MARC EN DRE

>> FOTO'S GAV
>> VERSLAG ATV

>> Uitslag met "tussentijden" deel1


PS: we hebben nog enkele verloren voorwerpen, bvb een helm (wit, rood, zwart)

8 opmerkingen:

 1. Hebben jullie misschien een lange fietsbroek gevonden bij jullie verloren voorwerpen? Het is er een zonder zeemvel en met bretellen.

  Moest die er tussen zitten laat het me dan weten.

  sennebes@hotmail.com

  Alvast bedankt!

  Senne Bes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. respekt aan alle deelnemers vooral de joggers hebben in looponwaardige omstandigheden gelopen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Marc en Dré, merci voor de organisatie van een winterduatlon in eigen dorp. Telkens weer fijn om erbij te zijn! Marc, zoals zondag al aangegeven. De uitslag klopt niet. Jan is vierde en ik pas vijfde! Just is just. Ik was niet sterk genoeg om hem nog te passeren. Volgend jaar nieuwe poging:).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. inderdaad Kris, klopt, maar na het opkuisen van de cava heb ik die info per ongeluk doorgespoeld!
  Merci voor je positieve reactie!
  En Peter, nog een cocosjeneverke......
  Marco

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Omslagpunters, knappe organisatie! Altijd leuk een wedstrijd in eigen dorp en die nog eens goed wordt georganiseerd. Ik ben er volgend jaar zeker opnieuw bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En hopelijk met het volledige fietsparcours dan hé Bart.
  Ik heb een uitslag met (niet alle, maar veel) tussentijden. Indien er interesse is wil ik die wel publiek maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Bedankt aan Pieter om alle info (ATV en foto's) op de site te plaatsen! Ook dank aan onze huisfotografe, Liesbeth, voor de mooie foto's

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Die tussentijden wil ik wel eens zien aub.met dank Stanny

  BeantwoordenVerwijderen