zondag 5 december 2010

LAATSTE INFO PANNENKOEKENJOGGING EN WINTERDUATLON

Om de twijfelaars te overtuigen: JOGGING EN DUATLON GAAN ZEKER DOOR!

Het parcours ligt er met het laagje sneeuw, erg feëeriek bij! In het bos en de Mastendreef is alles prima beloop- en berijdbaar. Uiteraard hopen wij dat de weersomstandigheden op zondag meevallen, zodat de deelnemers veilig ter plaatse kunnen geraken. Indien nodig zullen wij het parcours aanpassen maar we overleggen met de gemeente om de asfaltstroken sneeuwvrij te maken.

Vlakbij het wijkhuis is het aantal parkeerplaatsen beperkt. Parkeren kan je langs de Nieuwmoersesteenweg maar deze plaatsen zijn ook beperkt. Er is nog parkeergelegenheid (30 tal wagens) aan de kerk van Sterbos aan de St. Godelievestraat, enkele honderden meters van de startlocatie. Een bijkomende parkeerplaats vind je aan de Nijverheidsweg 4 (zijstraat Kalmthoutsesteenweg) op de parking van Top Running - Coninx orthopedie. Dit is uitzonderlijk toegelaten voor deze wedstrijd!

Zorg vooral dat je tijdig aanwezig bent! Zo kan je rustig een parkeerplaats zoeken, op je gemak de inschrijvingsmodaliteiten afwerken en heb je tijd over om het parcours te verkennen en nog een tasje koffie te drinken!

Succes en tot zondag!
Het bestuur

Geen opmerkingen:

Een reactie posten