vrijdag 1 juli 2011

triatlon Oostmalle 24-11-2011

Het kon niet blijven duren!!!!
verslagje Dré Billet:
Zoals al vele jaren de laatste vrijdag van juni mijn jaarlijkse zwemtraining. Ik was met mijn ploegmaat en kozijn (sommigen denken zelf broer maar bij weten niet )voor kweet nie meer hoeveelste keer naar oostmalle vertrokken. Den Bart was maar juist op tijd klaar geraakt wegens een meniscus operatie, hij slecht één keer gelopen, maar hij zou wel zien wat hij ging doen, misschien wel op het gemak zoals zijn eerste keer bijna 20 jaar geleden kwestie van in schoonheid af te sluiten . We hadden sinds enige jaren weer een ploegje van de woppers. Paul van Riel sinds jaren een vaste waarde, nieuw opkomend talent voor het zwemmen Luc Vrins, ikzelf die denkt dat hij alles mee moet doen en den Albert( Bart) die al jaren wil stoppen maar het ook nie kan laten.
We waren weer ruim op tijd voor de start, want we denken dat we nog altijd van voor moeten staan bij de start, alhoewel we geen poot kunnen zwemmen. De pol was met een handigheidje toch in de vip zone geraakt en kon van voor vertrekken , hij zou zeer goed uit water komen maar werd door pech geveld in de eerste kiezelstrook met een lekke band. De Luc was iets voor ons uit water maar had nog wat werk met zijn pak, ikzelf en den albert waren naar gewoonte samen uit het water . Ik schatte rond de 180 a 200 plaats er hingen er echt nie veel meer achter, maar wat wil je met één keer per jaar trainen. Na een supersnelle wissel en als een raket door die dreef, der reed er precies ene met ne brommer voor mij op den 53x 12 op het puntje van mijn zaal alles geven voor te kunnen volgen, den Albert en de luc waren zelf even mijn wiel kwijt zo snel ging het . op het vliegplein geteld op welke plaats we ongeveer hingen, maar dat viel niet mee ik geraakte nog vlot boven de 115, ik dacht toen dat word moeilijk voor top 40. het fietsen ging zeer hard door het vele lopen had ik dit jaar weinig fietstraining in de benen, en hing er meer als een vlag aan en moest regelmatig een gat toerijden .We raapte verschillende groepjes op en na 39 min konden we beginnen lopen, fietstijd ongeveer 29,30 min. het lopen ging in het beging vrij moeizaam ik was toch al redelijk gesloopt door dat snelle fietsen, na een 2 tal kilometer begon het toch wat te lopen en kon ik vlot opschuiven tot een 26 plaats aan de finisch . de Pol was nog 14 aangekomen zonder lekke band zat er zelf top 5 dacht hij . Den Albert was zelf met schoenwissel slecht een 30sec na mij, maar de heren van de lollepotters hadden em niet gezien, hij ging misschien veel te snel , de luc had ook zeer goed gelopen hij eindigde op plaats 33. Door het niet zien van den Albert konden we een mooie plaats in het ploegenklassement wel vergeten. Achteraf bij het loslopen voelde ik al een stekende pijn in mijn hiel, ik dacht ergens in getrapt misschien, maar 3 dagen later bij de dokter 10 dagen verplichte rust niet lopen enkel fietsen hielspoor zij hij . Ik dacht achteraf misschien een wedstrijd teveel, te lichte flutschoentjes( geen of weinig demping ) wie zal het zeggen .
loop, fiets en zwem ze ( dat mocht ik van de dokter maar ik heb vriendelijk bedankt ik had net mijn jaarlijkse training gedaan.
groeten
gekwetste marathonman Dré

3 opmerkingen:

 1. Oei, Dré, minder goed nieuws! Verzorg je goed zodat we op het Neerven nog eens je hielen (zonder spoor) mogen zien.
  Groeten,
  Mark

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ai, slecht nieuws Dré. Hopelijk kan je het lopen vlug hervatten.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ja je ziet van al da gestoef krijg je blessure
  ik had er voor gevreesd
  je ging te hard van stapel de laatste tijd
  MAAR ik hoop dat het maar van korte duur is want ne vent die niet kan trainen volgens zijn goesting in huis is geen lachertje

  BeantwoordenVerwijderen