zondag 4 december 2011

LAATSTE INFO WINTERDUATLON EN JOGGING!

Deze voormiddag hebben we nog een parcoursverkenning voor het mounbtainbikegedeelte van de duatlon gedaan. In vergelijking met vorig jaar is dit uiteraard een gigantisch verschil: toen zag alles maagdelijk wit en kon het alle kanten uit. Uiteindelijk werd het door de plotse dooi eerder een waterballet. Dat het droog blijft, kunnen we uiteraard niet garanderen maar sneeuw en ijswater krijgen jullie zeker niet voorgeschoteld. het wordt ofwel droog ofwel nat!

Dré, de parcoursbouwer, heeft nu zijn hartje kunnen ophalen! Waar hij vorig jaar het parcours door de wijzigende weersomstandigheden elk uur moest aanpassen, heeft hij nu enkele echt technische passages aangebracht. Er ligt zelfs een zandbak van een twintigtal meter op het parcours op de 'Molenbergen'. Daarnaast zijn er uiteraard ook weer enkele rechte stukken voor de 'duwers'. Aanpassingen blijven mogelijk maar in grote lijnen ligt het parcours vast!

Voor de joggers zijn er weinig wijzigingen in vergelijking met vorig jaar, vermoedelijk zijn hun schoenen na 50 meter niet doorweekt zoals toen!

We hebben ook weer aan de supporters gedacht: er is verse pompoensoep, pannenkoeken (voor de joggers gratis!), cava- en jeneverbar, Trappist Westmalle, frisdrank, enz.....
De teller van de voorinschrijvingen voor de duatlon stopte op 29 duo's en 57 solo's! Daar zijn we erg tevreden mee al kan er ter plaatse nog ingeschreven worden! Voor hen die nog laat betalen, graag betalingsbewijs (uittreksel bank) meebrengen!
Wees tijdig aanwezig, zodat we de inschrijvingen vlot kunnen afhandelen. Hiervoor hebben we ons anders georganiseerd dan vorig jaar met een aparte tafel voor de inschrijvingen ter plaatse! Tot zondag!

7 opmerkingen:

 1. nat gaan we zeker en vast worden. als het niet langs buiten is, dan zeker en vast binnenkant.
  kunnen jullie ervoor zorgen dat Marc tegen zondagmddag uit de zandbak van de Pauwels is geraakt? :) benieuwd naar de extra technische van den Dré. kijk er al naar uit, en dit jaar kom ik zeker ( al ligt er een halve meter sneeuw, wat niet het geval gaat zijn). Gert

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel schandalig dat jullie geen helm dragen...

  Bart
  dieje van het FAT

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Is da zo gene "SOFT-SHELL" ofzoiets, das iets nieuw denk ik Bart. ;)

  Pieter

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Den Dré moet geen helm dragen, die valt toch nooit. De Marco daarentegen ....

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kunnen wij een plannetje van het parcours krijgen?

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer, maar een plannetje in digitale versie hebben we niet. Tijdig toekomen en vooraf het parcours verkennen!

  Succes, marc

  BeantwoordenVerwijderen
 7. foto3 : 't Kuipke van Wezel ?
  Aan allen: Succes !
  (aan mezelf 't meest uiteraard)

  BeantwoordenVerwijderen