dinsdag 26 juni 2012

brechtse stratenloop 22/06/2012

sterke delegatie  woppers aan de start in brechtse stratenloop
  met dank aan  Silvie  voor de mooie foto's.
Het was reeds de 10 maal  dat de Brechse stratenloop  door ging, maar voor mij was het de 1 st keer  dat ik starte . Was wel onder de indruk van de massale belangstelling en deelnemers  meer dan 1200 deelnemers dat kan tellen . Jan en Michelè  waren weer van de partij in de  6,6 km , Michelè volledig in tenu maar zonder nummer kom je niet in de uitslag , jan  kon eens volle bak lopen . Ook de Stanny en zijn dochter Evelien waren van de partij op de 3,3 km,  ze liepen samen  netjes uit,  vaderliefde kan mooi zijn ,  nu Silvie nog en heel de familie  staat aan de start .
Bij  de 9,9 km  stonden meer dan 500 lopers aan de start , ge moet nie vragen hoe  snel die start dan wel nie is ,  heb me nie laten vangen door veel te snel weg te gaan , maar het ging toch nog hard genoeg, liep samen met Paul van Riel, rond de 35 pl. het jonge geweld hadden we al laten gaan  den Tim Vissers gleed langzaam weg en den  Stef Antonissen  zagen we al niet meer . na 1ronde  kwam ik door in  11m 57  voor 3,35 km  is   nog altijd snel . De 2 ronde  kreeg ik het mentaal  zwaar voor te volgen en moest een paar keer  een gaatje laten, maar  kon op karakter terug komen. tijd 2 de ronde  12m27 . bij de 3 ronde begon de Paul stevig door te trekken  en moest ik voor de 3 de keer lossen  nu definitief , bij de windop nog proberen  wat lucht te tanken voor de laatste keer door het park, blijkbaar zaten er meer kapot want ik kon nog een 4  tal plaatsen goedmaken , de Paul kon den Tim nog bijbenen  maar kloppen lukte net niet
 Stef was toen al binnen op een 20 pl    in  35:45min
Tim  eindigde 25 pl in 36 :29min   Paul 26 st in 36: 31 min , dre 28st in 36: 36min , 4 woppers bij de eerste  28,  denk dat er weinig clubs  dat kunnen zeggen.
Op de 100 pl Voezze  in 41: 30  en de Mark Vermeiren  175  in  45: 21 min en leuke wedstrijd   met veel deeln.  maar een paar stoelen  en een beetje water  in de kleedruimte  zou ook leuk zijn .
Train ze , bij mij efkes nie,  mijn knie heeft het begeven  en  heb nu verplichte rust,  dus geen  lope op Neerven  voor mij , maar  heb al iets anders, rij vrijdag de koers op neerven mee  we zien wel hoe lang ik kan volgen zonder fietsttraning
groeten Dré

 

1 opmerking:

  1. Sterke beren, die mannen van het Omslagpunt. Dré, soigneert uw knie, want ge hebt er maar twee.

    BeantwoordenVerwijderen