zondag 10 juni 2012

triatlon Meer

  verslagje van man in de wedstrijd:


 Meetria triathlon 3 juni

Zondag was voor de meesten van ons de echte start van het triathlon seizoen alhoewel het weer verre van zomers te noemen was. Het was maar amper 10 graden. Marc Verm. en Simonneke VDB( nie die van den TV maar wel van de frituur) waren al een heel eind weg toen ik arriveerde. Hun trouwste supporters vertelde me dat het zwemmen zeer goed was verlopen. Daar hadden ze veruit het meeste schrik van. De zwemtrainingen van in de winter hadden dan toch hun nut gehad. Het fietsen ging Marc blijkbaar ook goed af, er zaten zelfs pieken bij van in de 40 per uur vertelde hij me achteraf. Simon straalde op de fiets en lachtte naar iedereen die haar bezig zag. Zonder echt stil te vallen met het lopen eindigden beiden op een vierde en vijfde plaats in hun reeks.
Proficiat voor zulk een debuut !!

Na de 1/8 werd het tijd voor het echte werk nl de kwart. Ik had hiervoor wel geprobeerd me goed voor te bereiden maar op de dag zelf was de goesting weer ver te zoeken. Misschien lag dat ook wel aan de kou want een uur voor de start hadden de meesten hun wetsuite al aan. Het duurde dan ook lang eer we vertrokken waren. Het zwemmen ging me redelijk af , geen enkel moment in paniek maar het tempo lag dan ook niet hoog. Het was al vlug duidelijk dat het fietsen veel moest goed maken. In de wissel merkte ik ook de Raf VDK op. Raf raapte mij dan ook vlug op met het fietsen. Met Raf steeds in het vizier kon ik een mooie snelheid aanhouden. Bij het lopen moest ik hem al vlug laten gaan, ik moest trouwens een 10-tal sec. wachten in de wisselzone. Ik zou mijn fietshelm te vroeg losgemaakt hebben. Het lopen afgehandeld in een 45 min.
Dik tevreden van het verloop van de wedstrijd nog iets gaan drinken met de vwooze en ´s anderendaags fris en gezond weer op...
Gr
Luc Vrins

Geen opmerkingen:

Een reactie posten