maandag 20 augustus 2012

triatlon sterke peer 11/8/2012

Gasthuisdreef, Deureind, Uilenbos kleurden groen/wit vorige zaterdag.
Sterke Peer zal het zich nog lang blijven herinneren de grote opkomst van onze triathleten. Zowel in de trio-triathlon als in de individuele waren we sterk vertegenwoordigd. Ik moest soms een tweede keer goed kijken wie het precies allemaal was.
Iedereen was dik tevreden van zijn plaats in de uitslag, voor de een was dat hij/zij het gehaald had, voor de andere was het misschien een verbetering van zijn best-tijd.
Bedankt atleten voor deze toffe, aangename dag
Gr.
hierbij nog enkele  sfeerbeelden   van onze jonge en minder jongere triatleten , voor nog vele mooie foto's  vind op site van wezel op de foto

3 opmerkingen:

  1. Proficiat aan alle WOP-pers voor jullie deelname en jullie prestaties bij de Sterke Peer! Fijn om te zien dat jullie zo talrijk aanwezig waren terwijl Dré in Frankrijk en ikzelf in Tunesië op onze luie krent lagen! Hebben jullie gezien hoe tevreden onze Gedimat-sponsor Erik Kenis naar Michèle kijkt? Je voelt hem denken hoe mooi zijn logo is, of zou dat aan Michèle liggen? En Simonneke, zij heeft nog energie te over om even te knipogen...!!!!
    Inderdaad, het wit-grijs-groen staat jullie schitterend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. nu hele bestuur in de prak licht met lopen doet het deugd dat er vele nieuwe gezichten opduiken in onze mooie tenue . allen ne dikke proficiat en hopelijk ben ik er de volgende keer terug bij,
    groeten geblesseerde marathonman dré

    BeantwoordenVerwijderen