dinsdag 7 augustus 2012

Woppers aan de slag in st-jozef
Met een stralende zon startten 4 van onze leden zaterdag 4 augustus op de recreatieve triatlon in Sint-Jozef Rijkevorsel, Raf V.D.K., Luc Vrints, Marc Vermeiren en Jef Augustijns. Voor Jef was het hier zijn debuut voor dit jaar.
Het zwemmen in de vaart ging hen goed af, het blijkt toch altijd een beter gevoel te geven om te zwemmen in de vaart dan in een grote put, daar zal waarschijnlijk ook het aanmoedigend  publiek langs de kant ook wel  mee te maken hebben.
De zon verdween al snel en toen ze nog maar net aan het fietsen begonnen, kregen ze een hevige regenbui over hun heen waardoor het fietsen toch wel iets moeilijker en gevaarlijker begon te worden.  Marc probeerde nog een tijdje om Luc te volgen maar in de bochten durfde hij zijn snelheid niet houden en moest afhaken want Luc ging er als een speer vandoor. Vooral op de voetgangersbrug werd het spiegelglad en daar waren ze dan ook extra voorzichtig en werd het daar zo goed als stapvoets verkeer, maar bij de laatste doortocht over de brug ging Marc toch nog onderuit, gelukkig zonder kleerscheuren.
Toen ze aan het lopen begonnen was het opgehouden met regenen en hebben ze dit alle vier tot een heel mooi einde gebracht. Eerst kwam Raf over de meet, juist daarna volgde Luc, daarna Marc en Jef.  Ze hebben ervan genoten en het was mooi meegenomen als een goei trainingske voor volgende zaterdag op de sterke Peer.
Terloops nog even vermelden dat Simonne V.D.B. vorige week een podiumplaats heeft behaald in Beerse bij de 1/8e triatlon en dat ze daar met het brons naar huis is gegaan in haar categorie.
Volgende zaterdag allen op post !
Van een trouwe fan.

3 opmerkingen:

 1. Knap gedaan jongens, ook proficiat aan Simonneke voor haar prestatie in Beerse! Brons, daar springen ze bij het Belgian Olympic team een gat voor in de lucht! Doe dat goed bij de Sterke Peer, ik vertrek binnen een half uur naar Tunesiƫ met ons Hilde! Wij gaan voor goud in de categorie 'platliggen'
  Grts, Marco

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dank voor de felicitaties, maar ik wil er wel even bij vermelden, dat we maar met 3 dames 40 plus daar meededen...dus ni moeilijk om het podium te halen ...en dank aan de Vooze en Bianca, die mijn zenuwen mee onder controle konden houden....-) trouwens, de Vooze heeft daar ook weer een prachtprestatie geleverd.. 10 de plaats !!! gr Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En dan ben ik ook nog vergeten te vermelden dat Raf vdk een podiumplaats behaald heeft, als derde in zijn reeks van de deelnemers van Rijkevorsel, proficiat Raf.

  BeantwoordenVerwijderen