maandag 12 november 2012

Crossboy Stanny en Stef aan de slag in het veld

verslagje van crosjes in Breda Rijkevorsel en Ossendrecht:
Crossboy Stanny. en zoon Stef  heeft de smaak helemaal te pakken in de crosswereld  ze schuimen  zelf al het buitenland af voor een crosske te doen, volgens mij zijn ze aant trainen  voor in  den duatlon  te knallen als duo
hier en paar verslagjes en foto's:

Cross te Ossendrecht 11 NOV.
Na Breda 2de cross in WBVC Bond.
Na de start van 18 renners op een fantastische omloop op de 16de plaats geëindigd.Het was precies dat we een wereldbeker wedstrijd aan het rijden waren dit was eens een parcours om je vingers om af te likken.Daar het niveau in Nederland wel wat hoger ligt toch tevreden met mijn wedstrijd.niet vertaald in plaatsen maar wel in techniek en km per uur per ronde.Daar het cat +40 is rijd ik tegen mannen die 11 jaar jonger zijn ten opzichte van de VDN bond waar de leeftijd in onze cat. 45 naar 52 is.Geen excuus maar wel een feit.Steve Krijnen net 40 jaar eindigde op een knappe 7de plaats.Das is ne echte crosser daar moet ik nog wat voor trainen om die te kunnen volgen in het veld.Daar na mij de cat.+16 altijd rijdt waarbij de Rob muis en Kris Driesen aan de start staan, is het wel leuk die te volgen en natuurlijk de nodige commentaren na de cross uit te wisselen met zijn allen.Daar ik nog veel te leren heb is het toch leuk in het crosswereldje te zijn en heb ik al veel renners leren kennen en is zoals op de weg materiaal en straffe verhalen is top.Deze keer was Stefke wel op post voor wat foto’kes.
Grt van CrossBoy Stanny.
Cross van de VDN voor mijn klassement in Rijkevorsel op 10 nov.
Na de start van 18 man op een mais en weide veld paar plaatsen gewonnen en verloren en als 13de geëindigd.8ste plaats in rangschikking behouden en wat dichter naar plaats 7 gekomen.Goede finale gereden en in de laatste ronde toch nog ene kunnen voorbij vlammen.Toch een veel beter gevoel dan in Breda verleden week daar alles tegen sloeg of lag het aan mijn gans nieuwe 105 groep die ik had laten steken.Schifters, crankstel, voor-achterdrailleur,ketting en pion.
Hallo Mannen,
Zondag 4 nov cross te Breda.
Samen met Stef naar Breda om crosske te doen.
Stanny 18de plaats van 20 renners.Vooral een gevecht met het schakelen in het slijk.Na goede start naar achter geslagen door eigen falen maar ook materiaal dat niet goed marcheerde in slijk en modder toestanden.
Stef met mijn slijkfiets direct volgende reeks gedaan zonder afspuiten.Niet te doen maar toch 40 van 45 renners.
Nieuw en beter materiaal laten plaatsen is de boodschap.

2 opmerkingen:

 1. knappe prestaties mannen, doe zo verder en tot de volgende in den duatlon daar kun podium lopen rijden met zo een duo
  groeten dré

  BeantwoordenVerwijderen
 2. schoon fotos Stanny en Stef, ge kunt zien dat ge er deugd aan beleefd
  Gr.
  Luc

  BeantwoordenVerwijderen