maandag 26 november 2012

Winterduatlon en jogging 2/12/2012

De VOORinschrijvingen ziin afgesloten, er kan voor de duatlon de dag zelf nog ingeschreven worden vanaf 11.30h. Er schreven 78 solo's in en 28 duo's, ruimschoots meer dan vorig jaar. We kunnen dus nu al spreken van een groot succes. Ook voor de jogging zijn er al ruimschoots meer voorinschrijvingen dan vorig jaar, nl. 44. Er kan ook hier nog ter plaatse worden ingeschreven tussen 9.00h en 10.30h. Het parcours voor de duatlon ziet er in grote lijnen hetzelfde uit dan vorig jaar. Toch kan dit onder invloed van de weersomstandigheden nog wijzigen. We plannen twee parcoursverkenningen onder begeleiding, op woensdag 28/11 vanaf 13.30h. en op vrijdag 30/11 vanaf 14.30h. Iedereen is welkom en er zal rustig gereden worden. Ook op zondag kan er voor de wedstrijd nog verkend worden. Het parcours van de jogging is ook in grote lijnen ongewijzigd, er liggen enkele heuvels in waardoor het vorig jaar als eerder 'zwaar' werd bevonden door de deelnemers.

Voor de duatleten, zorg dat je tijdig aanwezig bent om de inschrijving vlot te laten verlopen!


Neem alvast het reglement van de duatlon door, je vindt het onder de link 'reglement' op deze site!


Vergeet niet je betaling tijdig uit te voeren, doe je dat pas na woensdag, graag een copy van het rekeninguittreksel meebrengen.


Bedankt voor je inschrijving, tot zondag en veel succes!

Het bestuur en medewerkers W.O.P.

1 opmerking:

  1. Mooi en inderdaad zwaar parcours, altijd leuk om aanwezig te zijn bij jullie, en de pannenkoeken waren weer overheerlijk ! Volgend jaar is AVN weer van de partij voor de jogging !

    BeantwoordenVerwijderen