dinsdag 4 december 2012

Geslaagde editie pannenkoekenjogging en winterduatlon

De 15e editie van onze jogging en winterduatlon werd er weer eentje als vanouds: regen, water, slijk, modder, .... Veel droge edities zijn er niet geweest. Toch was het verheugend om vast te stellen dat we in de voormiddag ruim de kaap van 100 joggers overschreden. De pannenkoeken werden dan ook fel gesmaakt.

Wat de duatlon betreft, was de beslissing om een fietsronde minder te rijden, achteraf bekeken een juiste beslissing. Al hebben we er alle begrip voor dat er deelnemers waren die dit liever anders hadden gezien. Maar op een gegeven moment dienen er nu √©√©nmaal knopen doorgehakt te worden. Wat de solo’s betreft zaten we qua finishers ongeveer op het niveau van vorig jaar. Duo’s daarentegen, waren wat minder vertegenwoordigd. Toch zijn wij als organisatoren dik tevreden dat we in de gegeven weersomstandigheden dergelijke opkomst hadden.

Wij willen ons hierbij nogmaals verontschuldigen voor het feit dat de douches defect waren. De sporthal staat er nog maar enkele jaren, maar nu hoor ik dat men eerder al problemen had met de douches en een onwillige installateur die dit niet oplost. We begrijpen dat na dergelijke zware en natte wedstrijd een verkwikkende douche erg welkom zou geweest zijn. Men heeft ons verzekerd dat dit euvel tegen volgend jaar van de baan zal zijn!

Verder willen wij alle deelnemers, medewerkers, helpers en sponsors bedanken voor hun bijdrage aan deze editie!


Uitslag van de duathlon is terug te vinden op de UITSLAGEN PAGINA van de duathlon.
Foto's staan hier

1 opmerking: