maandag 24 juni 2013

triatlon Antwerpen 23/06/2013

hier al enkele foto's van een geslaagde triatlon
verslagje Mark:                                                                                   Ik keek al een paar weken uit naar de Antwerpse Triatlon omdat ik me nog eens wou testen op een kwart triatlon, wat ik eerder dit jaar in Meer ook al had gedaan zo dit was nu voor mij de tweede keer.
Ik had er best wel goed voor geoefend en was volledig klaar voor de start.
Een beetje zenuwachtig vertrok ik zondagmorgen al goed op tijd en het weer zat niet echt mee, ganse tijd was het een beetje miezerig maar tegen dat we toekwamen viel het nog wel mee.
Het zwemmen ging me goed af, spijtig dat ik er nog altijd moeite mee heb om de juiste baan te volgen waardoor ik toch wel telkens enkele meters teveel afleg, mijn bril was aangeslagen en ik kon nog amper de boeien zien.  Maar ik was content van mijn zwemresultaat en vond voor mezelf dat ik met meer dan twee minuten sneller dan in Meer een mooie tijd had neergezet.
Dan verder voor de 40 km op de fiets, de tunnel door en richting haven waar het keerpunt was en we dezelfde toer terug moesten rijden, in omgekeerde richting.  Het weer zat niet echt mee, er was een stevige wind en af en toe ook een fikse bui.  Ik kon aansluiten bij een groepje van 4 en mocht stayeren zodat ik ook eens mijn benen kon strekken op de fiets. Spijtig dat er een paar profiteurkes tussenzaten zodat we met twee altijd kop moeten doen hebben, anders was het nog vlugger gegaan.
Daarna ben ik aan het lopen van de 10 km begonnen en het was een mooi parcours zo door de binnenstad en wel aangenaam om te lopen met overal mensen langs de kant om aan te moedigen en als er dan nog een paar bekenden staan te roepen geeft dat toch weer een extra boost. 
Ik had na de wedstrijd een heel bevredigend gevoel en was heel blij met mijn resultaten van 2.29.30 u en mijn 219e plaats van de 493 deelnemers en ik had het toch in twee minuten sneller  afgewerkt dan in  Meer. Nu heb ik de microbe zeker te pakken en kijk ik alweer uit naar de kwarttriatlon van Knokke in september maar eerst nog even De Lollepotters, De Bres in Sint-Jozef en Sterke Peer meepakken.
verslagje Simona:

Mijn eerste kwart.

Het weer was het zelfde als mijn eerste achtste vorig jaar in Meer, dus da zou in mijn voordeel moeten zijn, maar het was honden weer ! Voor de eerste keer windop moeten zwemmen .
Dan de fiets op en hup de konijnenpijp in waar na 2 mega enthousiaste supporters stonden, Dre en Jasper !!
Dan 40 km alleen gereden , kon geen groepke vinden om aan te sluiten, en wind wind en veel bruggen. Van de regen zag ik met momenten geen meter ver...
Aangekomen in de wisselzone, vond ik mijn loopschoenen nie meer , ik was precies lichtjes dronken ... Toch effe rond ge lopen , en jawel gelukkig had ik ze goed ingepakt tegen de regen en joepie droge sokken !!
Na 5 km lopen kon supporter Dre zijn beentjes ni meer stilhouden....hij zag me aankomen , trok zijn vest uit en hup ik had zalige compagnie ... Peptalk ontbrak ni ... Maar om mij uit de wind te zetten, moet hij toch wa dikker worden !! Dank U nog dre !
Blij dat de finish in beeld was ...mijn stiekeme droom van onder de 3 uur te blijven is ni uitgekomen, dus ik moet nog eens proberen he.
Nog een gezellige avond met de overige woppers en echtgenoten in antwerpen !!!
GR Simone 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten