donderdag 27 juni 2013

triatlon Retie 16/06/2013

verslagje  van onze triatleten

Enkele van onze leden waren ook dit jaar weer vertegenwoordigd op de 4e stertriathlon in Retie, op zondag 16 juni, nl. Luc Vrins, Marc Vermeiren en de Voozze .
Spijtig dat de 1/4e triathlon vroegtijdig was uitverkocht want anders hadden Luc en Marc hiervoor ook ingeschreven maar ze hebben dan toch meegedaan met de 1/8e triathlon.
Het was mooi weer, de temperaturen waren gunstig, wat er voor zorgde dat het een aangename wedstrijd werd.
Er werd gezwommen in het kanaal Dessel-Schoten, waarbij Luc een mooie tijd neerzette en Marc  hem volgde na ruim 1 minuut.  Bij het fietsen van het kanaal richting Retie was er wel een vrij stevige wind maar voor de rest ging alles heel vlot.  Na twee toeren fietsen werden er nog twee toeren gelopen voor de 1/8e en beiden hebben het tot een mooi einde gebracht.  Luc arriveerde na 1u 19.19 min. en Marc na 1u 22.25 min.
Daarna startte de 1/4e triatlon maar omdat het zwemmen ver verwijderd ligt van de rest (zo’n 5-tal km) zijn ze niet meer naar het zwemmen kunnen gaan zien van de Voozze. Het zwemmen was hier wel 1500 m.
Ze hebben hem wel zien fietsen en lopen en na een mooie tijd van 2 u 26.11 min.  is hij over de finish gekomen.
Bij hem is de wedstrijd tijdens het fietsen nog een paar minuten stilgelegd omdat er een toeschouwer onwel was geworden die ze dan met de ambulance afgevoerd is en ze daar niet mochten passeren.
Vorig jaar is Luc wel met een nieuwe fiets naar huis gegaan en ook dit jaar werd er een zwemsuit verloot maar we zijn deze keer niet in de prijzen gevallen.

Van de vrouwelijke supporters

Geen opmerkingen:

Een reactie posten