zondag 1 december 2013

Winterduathlon 2013

ZONDAG 1/12/’13
- PANNENKOEKENJOGGING
- KABOUTERDUATLON voor kids tot 12 jaar
- 16e WINTERDUATLON

LAATSTE INFO PANNENKOEKENJOGGING – KABOUTERDUATLON – WINTERDUATLON

De voorinschrijvingen zijn afgesloten en we mogen weer meer dan tevreden zijn met het deelnemersveld: de teller stopte op 30 joggers, 39 duo’s en 72 solo duatleten, waarvan 10 kabouters! We durven dus nu al spreken van wederom een groot succes! Voor hen die nog niet betaalden, breng dit zo snel mogelijk in orde en als je twijfelt of je dit tijdig deed, breng dan een uittreksel van de bank mee om dit aan te tonen. Indien niet betaald, betaal je ter plaatse het daginschrijvingstarief! Zowel voor de jogging, kabouter- en volwassenduatlon kan nog ter plaatse worden ingeschreven.

Het startterrein is t.o.v. de vorige jaren grondig gewijzigd. Het werd volledig geëgaliseerd en opnieuw ingezaaid waardoor de kans dat je er tot je enkels in het water staat nagenoeg onbestaande is.

Voor de jogging hebben we ongeveer hetzelfde parcours uitgetekend dan vorig jaar. Er is sportdrank voorzien die je tijdens de jogging kan nuttigen bij de doortocht op het startterrein. Na afloop wacht een portie versgebakken pannenkoeken! Meld je aan bij de inschrijvingstafel voor je start.

Voor de kabouters hebben we een éénvoudig parcours uitgetekend, zij zullen ook passeren op het startterrein zodat zij kunnen aangemoedigd worden door hun supporters! Hen wacht een mooie medaille en een leuke verrassing!

Het loopgedeelte van de duatlon hebben we gewijzigd. De vorige edities moesten de deelnemers in de Mastendreef 180° terugdraaien. Voor deze editie loop je in de Mastendreef tot aan de Kanstanjedreef waar je voor de boerderij rechts gaat, verder rond de boerderij loopt tot aan Molenheide om via deze weg het startterrein terug te bereiken. Dit rondje doe je twee keer en je zal dan net iets meer dan 4km gelopen hebben. Het tweede loopgedeelte loop je één ronde. Dit parcours is door het asfaltgedeelte dus heel wat sneller dan de vorige edities. Je kan dit parcours bekijken op ’google maps’. Het fietsgedeelte is in grote lijnen hetzelfde gebleven, hopelijk zijn de weergoden ons goedgezind en kunnen we jullie de volledige afstand laten fietsen!

Alle vooringeschreven duatleten melden zich aan de inschrijvingstafel waar je een gevulde prijzenzak ontvangt. De daginschrijvers melden zich aan de stand ‘daginschrijving’, hen kunnen we geen prijzenzak garanderen. Voor alle duatleten is er een gratis pannenkoek voorzien, je krijgt hiervoor een bonnetje aan de inschrijvingstafel.

Tot slot, de douches zijn hersteld zodat je na afloop van een heerlijke douche kan genieten!

Wij wensen alle deelnemers een mooie en sportieve dag toe!


Tot zondag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten