dinsdag 2 december 2014

LAATSTE INFO PANNENKOEKENJOGGING – KABOUTERDUATLON – WINTERDUATLON 7/12/’14


De voorinschrijvingen zijn afgesloten en we mogen weer meer dan tevreden zijn met het deelnemersveld: de teller stopte op 18 joggers, 32 duo’s en 82 solo duatleten. Bij de kabouters hebben we nog veel ruimte, er schreven nog maar 4 deelnemers in! We durven dus nu al spreken van wederom een groot succes! Voor hen die nog niet betaalden, breng dit zo snel mogelijk in orde en als je twijfelt of je dit tijdig deed, breng dan een uittreksel van de bank mee om dit aan te tonen. Indien niet betaald, betaal je ter plaatse het daginschrijvingstarief! Zowel voor de jogging, kabouter- en volwassenduatlon kan nog ter plaatse worden ingeschreven.

Het startterrein is t.o.v. vorig  jaar ongewijzigd.


Voor de jogging hebben we ongeveer hetzelfde parcours uitgetekend dan vorig jaar. Er is sportdrank voorzien die je tijdens de jogging kan nuttigen bij de doortocht op het startterrein. Na afloop wacht een portie versgebakken pannenkoeken! Meld je aan bij de inschrijvingstafel voor je start.

Voor de kabouters hebben we een éénvoudig parcours uitgetekend, zij zullen ook passeren op het startterrein zodat zij kunnen aangemoedigd worden door hun supporters! Hen wacht een mooie medaille en een snoepzak!

Het loopgedeelte van de duatlon is ten opzichte van vorig jaar ongewijzigd. Het loopparcours bedraagt 2 ronden van ongeveer 2 km. Het tweede loopgedeelte loop je één ronde. Het fietsgedeelte  is in grote lijnen hetzelfde gebleven: een gevarieerd parcours van singletracks, heuvels op het motocrossparcours, een zandstrookje, snelle dreven en 500m asfalt per ronde.

Alle voor ingeschreven duatleten melden zich aan de inschrijvingstafel waar je een gevulde prijzenzak ontvangt. De dag inschrijvers melden zich aan de stand ‘dag inschrijving’, hen kunnen we geen prijzenzak garanderen. Voor alle duatleten is er een gratis pannenkoek voorzien, je krijgt hiervoor een bonnetje aan de inschrijvingstafel.
Het kan erg druk worden aan de inschrijvingstafel, daarom, wees tijdig aanwezig! Zodoende ben je nog in de mogelijkheid om het parcours te verkennen
Ook op zaterdag 6/12 is er de mogelijkheid om het parcours te verkennen, dit kan vanaf 14.00h!

Wij wensen alle deelnemers een mooie en sportieve dag toe!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten