zondag 4 december 2016

LAATSTE INFO: PANNENKOEKENJOGGING–KABOUTERDUATLON–WINTERDUATLON 4/12/’16

De voorinschrijvingen zijn afgesloten en dat het een topeditie wordt, staat nu al vast! Met 32 vooringeschreven duo’s zitten we ongeveer op het niveau van vorig jaar. Bij de solo’s wordt het drummen, maar liefst 105 solo-atleten schreven zich in! Ook bij de joggers noteerden we reeds 28 voorinschrijvingen, meer dan we gewend zijn. Vorig jaar daagden 140 joggers op. Wij hopen ook weer een mooi aantal kabouters te mogen verwelkomen, de interesse lijkt ons groter dan vorig jaar. We merken dat er nog heelwat betalingen moeten gebeuren, graag zo snel mogelijk in orde brengen en als je twijfelt of je dit tijdig deed, breng dan een uittreksel van de bank mee om dit aan te tonen. Indien niet betaald, betaal je ter plaatse het daginschrijvingstarief! Zowel voor de jogging, kabouter- en volwassenduatlon kan nog ter plaatse worden ingeschreven.


Nu de nieuwbouw van de school volledig is afgewerkt, onderging het startterrein heelwat wijzigingen. Voor de jogging hebben we ongeveer hetzelfde parcours uitgetekend dan vorig jaar. Er is sportdrank voorzien die je tijdens de jogging kan nuttigen bij de doortocht op het startterrein. Na afloop wacht een portie versgebakken pannenkoeken! Meld je aan bij de inschrijvingstafel voor je start.

Voor de kabouters hebben we een éénvoudig parcours uitgetekend, zij zullen ook passeren op het startterrein zodat zij kunnen aangemoedigd worden door hun supporters! Hen wacht een mooie medaille en smakelijke verrassing!

Het loopgedeelte van de duatlon is ten opzichte van vorig jaar nagenoeg onveranderd op de startzone na. Het fietsgedeelte is in grote lijnen hetzelfde gebleven: een gevarieerd parcours van singletracks, heuvels op het motocrossparcours, een zandstrookje, snelle dreven en 500m asfalt per ronde. Afhankelijk van de weersomstandigheden wordt het parcours eventueel aangepast.

Alle vooringeschreven duatleten melden zich aan de inschrijvingstafel waar je een gevulde prijzenzak ontvangt. De daginschrijvers melden zich aan de staand ‘daginschrijving’, hen kunnen we geen prijzenzak garanderen. Voor alle duatleten is er een gratis pannenkoek voorzien, je krijgt hiervoor een bonnetje aan de inschrijvingstafel. Je betaalt 5€ borg voor het startnummer, graag gepast geld meebrengen. Na de wedstrijd krijg je dit bedrag terug in ruil voor je startnummer.
Het kan erg druk worden aan de inschrijvingstafel, daarom, wees tijdig aanwezig! Zodoende ben je nog in de mogelijkheid om het parcours te verkennen.

Ook op zaterdag 3/12 is er de mogelijkheid om het parcours te verkennen, dit kan vanaf 14.00h!

In laatste instantie kregen we van een gulle schenker een ballonvaart aangeboden, we bekijken nog hoe we deze kunnen schenken, verloten, …..


Wij wensen alle deelnemers een mooie en sportieve dag toe! 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten