maandag 5 december 2016

19e winterduatlon van ’t Wezels Omslagpunt werd een topeditie


Deze editie werd de meest succesvolle ooit. Er stonden 116 solo atleten en 50 duo’s aan de start. Het hertekende parcours werd door de meeste deelnemers als uitdagend, mooi en technisch omschreven. Voor sommigen zelfs iets te technisch zodat wij zeker bereid zijn om jullie feedback mee te nemen naar de 20e editie van volgend jaar.

We blikken ook terug op een erg geslaagde pannenkoekenjogging waarbij we met 200 deelnemers ruim 70 deelnemers meer mochten begroeten dan vorig jaar.
Over de formule van de kabouterduatlon willen we nog eens nadenken. De eerste reeks met onze jongste deelnemers van 6 tot 9 jaar was succesvol met 19 deelnemers. Daarnaast was de tweede reeks van de 10 tot 12 jarigen jammer genoeg te mager bezet met 4 deelnemers. Maar het enthousiasme van de kabouters maakte veel goed!

Hierbij houden wij eraan om alle deelnemers te bedanken voor hun aanwezigheid! Daarnaast danken wij ook de sponsors en de helpers die het mogelijk maakten om dergelijk initiatief tot een goed einde te brengen. Ook de directie van Vrije Basisschool Sterbos willen wij danken voor de goede samenwerking en het gebruik van hun accommodatie.
Tot slot gaat onze speciale dank uit naar de helpers van de stichting LGD Alliance Belgium. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar hun werking.
De 20e editie van onze winterduatlon en pannenkoekenjogging zal doorgaan op zondag 3 december 2017, tot dan!!!!!!!!!


Dré en Marc

UITSLAGEN+FOTO's 2016 kan u vinden op volgende pagina:

1 opmerking:

  1. Mooi verslagje, mooie wedstrijden, perfecte organisatie, we doen zo verder. Op naar editie 25...

    BeantwoordenVerwijderen