zondag 8 oktober 2017

INSCHRIJVINGEN ZIJN GEOPEND

20e WINTERDUATLON, KABOUTERDUATLON en PANNENKOEKENJOGGING van ’t Wezels Omslagpunt
ZONDAG 3 DECEMBER 2017Wij steunen met onze organisatie ook dit jaar de LGD-Alliance

Een gedeelte van de opbrengst van vorig jaar ging naar de stichting LGDA. Toen we onlangs een evenement bijwoonden t.v.v. deze organisatie werden wij enorm aangegrepen door de warmte, de moed en de gedrevenheid van de familie van Sete Braspenning uit Loenhout. Hij lijdt aan de erg zeldzame ziekte van Gorham, een afwijking in het lymfevatenstelsel. Hierdoor wordt het proces van botafbraak en -aanmaak zwaar verstoord. In België is naast Sete nog één andere patiënt gekend.

Wij willen de familie en de vzw LGD Alliance Belgium waarvan de mama van Sete het voorzitterschap opneemt, nogmaals een hart onder de riem steken door hen een financieel duwtje in de rug geven. Zij verdienen onze en uw steun voluit! Info over de VZW en hun werking vind je op: www.lgdalliance-europe.org
Aan het wijkhuis van Sterbos aan de Molenheide te Wuustwezel zal er op zondag 3 december traditiegetrouw weer flink gesport worden door joggers, kabouters en duatleten! Tussen 9.30h en 11.00h kan er vrij gestart worden voor onze jaarlijkse recreatieve pannenkoekenjogging die vorig jaar een groot succes werd met 200 deelnemers. Er is keuze uit verschillende afstanden tussen 5 km en 15 km. De omgeving is bosrijk en het parcours deels verhard en deels onverhard. Na afloop zijn er voor iedere deelnemer zoals steeds gratis overheerlijke vers gebakken pannenkoeken!

Ook de jonge helden komen weer aan hun trekken in de kabouterduatlon. Het eerste startschot klinkt om 12.30h. Er zijn twee leeftijdscategorieën: reeks 1: geboortejaar 2008 t.e.m. 2011 en reeks 2: geboortejaar 2005 t.e.m. 2007. Afstanden: reeks 1: 250m – 2km – 250m. Reeks 2: 500m – 3km – 500m. Opgelet, enkel voor solo’s. Elke deelnemer krijgt een portie pannenkoeken!

Om 14.00h gaat de jubileumeditie van de winterduatlon van start, het is nl. de 20e editie! Deze wedstrijd staat open voor zowel solo’s als duo’s. Het eerste loopgedeelte bedraagt 4km, het mountainbiken gaat over 22km en het tweede loopgedeelte bedraagt 2km. Er is gelegenheid om te douchen.

Er zijn aparte klassementen (solo) voor dames, senioren heren en veteranen heren (+40j.). Daarnaast is er een apart duo klassement. Ook dit jaar is er een apart klassement voor vrouwelijke duo’s. Er wordt opnieuw een apart klassement opgemaakt voor deelnemers uit ‘Groot Wuustwezel’ (Loenhout – Gooreind – Wuustwezel).

Iedere vooringeschreven deelnemer ontvangt een mooi gevulde goodiebag, voor hen die ter plaatse inschrijven kunnen we deze niet garanderen.

Voorinschrijving voor de pannenkoekenjogging kost 4€, ter plaatse betaal je 5€. Kinderen tot 12 jaar betalen zowel vooraf als ter plaatse 2€.

Inschrijving voor de kabouterduatlon kost vooraf 3€, ter plaatse betaal je 5€.

Voorinschrijving voor de duatlon bedraagt 15€ (solo) en 20€ (duo), daginschrijving bedraagt 20€ (solo) en 25€ (duo). HIERBIJ IS 5€ BORG INBEGREPEN DIE JE TERUGKRIJGT BIJ INLEVERING VAN JE STARTNUMMERS. Inschrijving is pas geldig na betaling op rekeningnummer: BE55 1325 2107 4644, met duidelijke vermelding waarvoor je wil inschrijven! Door je inschrijving verklaar je akkoord te gaan met het reglement: zie website

De voorinschrijvingen worden afgesloten op maandag 27 november ’17 om 20.00h.
Voor info en inschrijving kan je terecht op onze website: www.omslagpunt.be of bij:

-      Marc Bevers: 0494/40.21.68 – marc.bevers60@gmail.com
-      Dré Billet: 03/669.87.44 – braspenningtinne@hotmail.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten